Rating Gennemsnit 80.6667
Max Rating 81
Min Rating 80
Oban Distillers Edition 1980
Samtlige noter

Indkøbt af Jens i sommerferien. Oban har vlagt en række særligt gode fade ud og lagret dem ekstra på Montillo Fino sherry, og det skulle så have gjort den ekstra god. Her på KWP er vi nu ikke så begejstrede for Uniteds Distillers Edition serie. De fleste er bedre i original udgaven.

Smagning 19

Anders: Oban er skarp, men den sødlige sherrysmag slår igennem alligevel. Sådan alt i alt er ganen dog lidt lukket, og smagen formår ikke rigtig at brænde igennem for alvor. Alligevel gør drammen indtryk med sin tørre og salte atmosfære. Oban Distillers Edition har røgen fra den almindelige Oban, men mindre dominerende, og slutter dejligt af med lidt bær i finishen. (80)

Jens: Købt i min sommerferie i Odense, efter længe at have været på ønskeseddelen. Den ekstralagrede Oban river godt i tuden med skarphed og en salt salt tone. Den er skuffende ensidig med salt og tør let malt. Når man luner den lidt udvikler den en svag sødme, men denne specielle distillers edition tilføjer ikke noget yderligere til Oban's ellers gode simple dram. Faktisk er den sædvanlige tangede note fra 14 års Oban helt forsvundet. Endnu en skuffelse fra United Distillers såkaldte distillers editions. (81)

Morten: Oban er altid god for en særlig smagsoplevelse. Oban har dog givet mig større oplevelser end den jeg fik ved aftenens smagning. Har meget fad i smagen med en tør og lang eftersmag. Lur mig om det ikke var solbærmarmelade den smagte af til sidst. (81)

Hvad synes du om Oban Distillers Edition 1980?:

blog comments powered by Disqus