Rating Gennemsnit 89.6667
Max Rating 91
Min Rating 87
Macallan 25 år
Samtlige noter

Macallan's særlige jubilæumsmalt var Jens' første whisky til over 1000 kroner.

Smagning 18

Anders: Den gamle Macallan er dyb og smuk i glasset. Sherryduftene bølger os i møde allerede, da Jens skænker whiskyen. Michael Jackson taler om røg - men jeg har egentlig mere støv, især i afslutningen. Helt klart i slægt med Glendronrach og Springbanken, men rundere, blødere. Drak den jo dagens inden Jens' bryllup, men den er slet ikke sÃ¥ sprittet som dengang. Den virker dog som en stÃ¥lnæve i en fløjshandske, hvor den yngre Macallan 18 ”blot” er fløjl... Meget helstøbt dram. (91)

Jens: Det var en røverbaron af dybrød rav der klukkede ud i glasset. Macallans jubilæumsmalt var kraftig men sherry, men der var også noget vinøst over den. Der var en skygge af en superkraftig tør Shiraz-drue i den, blandet med en fin understrøm af rosenaroma, som man kender det fra Springbank 21. Med eftertoner af læder og vanilie var der dømt ren lykke i glasset. Fantastisk, men også dyr. (91)

Morten: Når man ser Macallan 25 års smukke mørkeravrøde farve, forstår man godt hvorfor nogle farver deres whisky med karamel. Men det er jo snyd og den ægte vare som Macallan repræsenterer fornægter sig nu heller ikke som bedre. Dejlig rund med den klassiske tunge duft af overmoden frugt. Smager også rundt og blødt med malt, træ og frugtagtige konturer. (87)

Hvad synes du om Macallan 25 år?:

blog comments powered by Disqus