Rating Gennemsnit 85.5000
Max Rating 90
Min Rating 81
Lochranza 1996 - Isle of Arran
Samtlige noter

Smagning 16

Anders: Lufthansa lægger ud med græs i duften, og følger op med lidt bøgeskov i maj, hvilket jo er ganske passende. Smagen er mere kompleks og mere sød i det, og dukker den der mystiske melonvingummi op, som vi også havde sidst. Sidste gang blev jeg så overrumplet af Lochranza, at jeg smed lidt ekstra point efter den - men idag er den mest mærkelig. (81)

Jens: Sidste gang havde Lochranza lidt af en chok-entre på KWP-scenen. Men glorien er allerede falmet lidt. Den ungdommelige dram har det svært i dette meget rutinerede selskab. Alligevel hænger Lochranza godt ved med den karakteristisk paprika og melonvingummi med peber. Jeg glæder mig til at smage en rutineret whisky fra dette destilleri! (86)

Morten: En sprælsk fætter, som nok skal få Isle of Arran banket godt og solidt ind på whiskykortet. Den unge whisky har endnu ikke fundet sin stil i tønderne og rummer både en duft af melonvingummi og sødme i smagen. Jeg bliver ledt hen på tankerne af Mikado, som kunne købes i alle regnbuens farver i Brugsen da jeg gik i folkeskolen. (86)

Smagning 15

Anders: Lochranza er knap kommet ud af bleen, og er uden sammenligning den yngste whisky panelet har smagt. Og goddamn, hvor er den mærkelig! Whiskyen har samme farve som de hvidlige vingummier i Matador Mix, og dufter enormt underligt. Der er mere vingummi på spil i smagen, samt melon og boullionterninger. Oksekød, for at det ikke skal være løgn...oksekød med paprika, oven i købet. En yderst mystisk dram, der kræver to karakterer - en for smagen og en for oplevelsen. (89 for oplevelsen, 79 for smagen) (85)

Jens: Supermærkelig så er det sagt. Lochranza er Skotlands yngste destilleri og det er deres første bryg vi ser på markedet for tiden. Jeg synes den er lovende. Der er toffee i næsen, og smagen er decideret skæg. Der er støvet paprika og lidt rosenvand med vingummi og vanillie. Det hele lander på vindrue og let pæreeftersmag. Jeg vil ikke sige at Lochranza er helstøbt i denne unge udgave. Men den er fan'me underholdende! (90)

Morten: Lochranza er en whisky for dem der vil have en ordentlig en på opleveren, for den rummer masser af overraskelser. Duften er som vingummibamser og syntetisk saftevand. Smagen er domineret af melonvingummi. Virkelig en ung og utæmmet sag, som bliver spændende at smage om 6 år. (85)

Hvad synes du om Lochranza 1996 - Isle of Arran?:

blog comments powered by Disqus