Rating Gennemsnit 89.3333
Max Rating 91
Min Rating 88
Highland Park 18 år
Samtlige noter

Smagning 15

Anders: Denne dejlige whisky er på den rigtige side af den seksuelle lavalder, og da jeg altid fristes til at sammenligne HP18 med en kvinde, er det jo nok meget godt. Highland Park har en ualmindelig flot kulør, selvom kvinder med denne hårfarve sikkert ville være hystader. Duften er smøragtigt sødlig, men skarpe-re end jeg husker den. Selve smagen er sød og mørk og smuk. Som altid er det svært at sætte en finger på præcise noter, men dejlig, det er hun...øh, den. (88)

Jens: Highland Park er flydende mahogni der afgiver en fin duft af brun farin. Og sødmen går igen i den første lille mundsmag. Men så åbner Orkney-perlen op for salt og lidt jod og en god kraftig træet og bitter fadsmag. Highland Park du vil altid være min ven. Skud i støvlen. Punch i handsken. (89)

Morten: Highland Park skal ikke bare smages den skal også ses, for hvor er den bare smuk, som den ligger der og svømmer rundt i glasset i en dyb mørk karamelagtig tone. Duften er rund og behagelig mild mens smagen er mørk og helstøbt som farven. En virkelig god sjus. (91)

Smagning 3

Anders: Highland Park 18 års. En mørk whisky med en dejlig rund, mørk og krydret duft. En smule krads i smagen, denne aften, men ellers rund, dyb og dejlig. Ikke så mange distinkte noter, men jeg tænkte meget på puddersukkermadderne fra barndommen. Og så var der vist noget med noget jord til sidst. (ingen rating)

Jens: Anders har købt en storebror til min egen 12 års HP. Den er dybere og mere magtfuld end 12 års udgaven. Det syrlige og det salte træder i baggrunden for det bløde og markant sherrryprægede. Jeg ved ikke rigtig om jeg synes at den er forbedret med alderen, men godt det smagte den. (ingen rating)

Morten: Næsen er som frugt og lidt medicin med krydderier. Smagen byder en velkommen med let malt og jord i finishen. En meget behagelig whisky, der på trods af sin enkelthed er spændende at drikke. (ingen rating)





Hvad synes du om Highland Park 18 år?:

blog comments powered by Disqus