Rating Gennemsnit 84.0000
Max Rating 86
Min Rating 81
Speymalt 1991
Samtlige noter

Speymalt stammer fra Macallan, og er en single malt som G & M tilbyder i flere forskellige aldre - fra den purunge 1991'er til en meget sjælden flaske fra 1940.

Smagning 14

Anders: Der er afgjort græs i duften fra denne Speymalt, tænker jeg, selvom Jens og Morten taler om læder, tobak og kakao. Den smager først ganske rundt og godt men bliver hurtig lidt sprittet, synes jeg. Jeg får sådan lidt Glen Ugie-associationer, på en temmelig amibvalent facon. En ganske ufordrende dram, denne pseudo-Macallan. (81)

Jens: Macallan er normalt overordentlig sherrytung. Godt synes nogen, men hvis man ikke er den store sherry-mormor så skal man klart prøve G&M's Speymalt aftapning. Her er Sherry trådt i baggrunden for en lumsk nøddeflavour og man mærker tydeligere sandeltræ og tobak og lidt skarp sprit. Et rigtig godt køb hvis man har lyst til lidt Macallan-afveksling. (86)

Morten: Da jeg havde fået min flaske Speymalt fra Anders og Jens i fødselsdagsgave for ganske nylig, havde jeg ikke andet valg end at tage flasken med til smagning og det var der bestemt heller ikke nogen grund til at være ked af. Næseborene fyldes af en stemning af kakaopulver, mørk chokolade og mælk i den bedste "O'boy - stil". Kombineret med spritten ledes tankerne endda hen på Baileys. Smagen er maltet blandet med en fin tone af frugt og sprit. En spændende dram. (85)

Hvad synes du om Speymalt 1991?:

blog comments powered by Disqus