Rating Gennemsnit 77.6667
Max Rating 80
Min Rating 75
Glenkinchie 10 år
Samtlige noter

Smagning 13

Anders: Jeg kan altså dufte metal i denne mærkelige whisky. Og syntetisk kløverduft, hvis man kan forestille sig noget sådant. Glenkinchie er en stram, straight, lidt skarp whisky, der slutter kort og afstumpet med den sædvanlige malt. Lidt for enkel, lidt for kedelig og lidt for tynd til min smag. (75)

Jens: Den er uendelig straight og dejlig simpel og det er det bedste man kan sige om Glenkinchie. At United Distillers sælger denne her i deres Classic Malt serie er simpelthen en total misforståelse. Efter sigende er det vist også mest fordi destilleriet ligger meget tæt på en praktisk motorvej. (78)

Morten: Ja, jeg duftede lige efter en ekstra gang, da jeg tydeligt blev mindet om en bøtte med papirklips ved at dufte til Glenkinchie. Papirclipsen bliver bakket op af mild chokolade og så er man klar. Meget malt i smagen som næsten går over i øllebrød i finishen. Lidt kedelig whisky, som ikke overrasker nok. (80)

Smagning 4

Anders: Min første tanke var, at nu må det da vist være for længe siden: for denne whisky mødte mig med en klar aroma af pige-sved. Sød pige-sved. Og denne lækre sødme fortsatte i smagen, da væsken rullede over tungen, glat og blød. Desværre blev den ikke så længe, og gav ikke de store indtryk fra sig i øvrigt. (ingen rating)

Jens: Har luret på min whisky-hylde længe inden denne aftens debut i KWP. En dejlig helstøbt whisky der holder sig på dydens smalle sti uden at gå til ekstremerne. I perfekt balance mellem det malte, det tørre og en efterklang af sødme. En simpel men dejlig dram, der gav en placering som nummer 3 fra min side. (ingen rating)

Morten: En lidt kedelig whisky efter min smag. Næse er lukket. Smagen er let og frisk med malt og lidt sødme. Fordamper hurtigt på tungen som nyfaldne snefnug. Er glat og blid. (ingen rating)

Hvad synes du om Glenkinchie 10 år?:

blog comments powered by Disqus