Rating Gennemsnit 87.6667
Max Rating 93
Min Rating 84
Bowmore 21 år
Samtlige noter

Smagning 8

Anders: Bowmore 21 var næsten årsag til KWP's første regulære slagsmål, da Morten indkøbte den for næsen af en ivrig Jens. Og Bowmore er da også god at have i sin stald. Den er ualmindelig smuk og mørk i sin rav-farve, og dufter sødt og frugtagtigt. Der er klassiske Bowmore-toner i alting, men i en aldret, neddæmpet version, der lige gør det den ekstra tand finere... (84)

Jens: Jeg skylder Morten et solidt los i kuglerne for at have købt Bowmore 21 års for snuden af mig, og jeg havde virkelig set frem til at smage den denne aften. Og måske var det de store forventninger der tyngede Bowmore lidt ned. Med en fin rabarberstart med stænk af havvand, og lækre søde jodtoner, der endte i farin og brændte figner udeblev den helt store wov-oplevelse dog. Men alligevel snildt de 800 bananer værd. (86)

Morten: Jeg er ikke så lidt stolt over at medbringe denne fabelagtige whisky til smagning. Alene æsken med sit sorte pap og det fine cremefarvede silkesatin i 100% polyester, som dækker dens inderside hvor flasken hviler sødt er et syne for sig selv. Smagen er helt i samme stil. Det første som kommer den forventningsfulde næse i møde er havluft og mosbelagt tønde, som bringer en hen i Bowmores lagerrum. Smagen er kraftfuld med toner af jod, træ og malt i en dejlig mørk udgave som nok må tilskrives whiskyens alder. En virkelig klassewhisky. (93)

Hvad synes du om Bowmore 21 år?:

blog comments powered by Disqus