Rating Gennemsnit 89.6667
Max Rating 91
Min Rating 88
Macallan 1981 (18 år)
Samtlige noter

Købt for 400 kroner i Juul's, men snildt det dobbelte værd. Med dyb sherry og fadsmag er den sirupsmørke Macallan en virkelig supermundfuld.

Smagning 16

Anders: Ja, sherry er der jo i Macallan, det kan den ikke løbe fra...men det er også helt i orden med mig. Og med al den sødme og mørke dejlighed Macallan udviser i aften, er det heldigt at det er en 18-års udgave vi har med at gøre - ellers ville det bare blive kriminelt. (90)

Jens: Det her er en perle! Macallan 1981 er fuld af machismo med en dyb sherrytyngde og godt med fadtræ til at ætse tungen. Det er forrygende. Den er kraftig med tobak og finishen klinger på nødder. Den bedste Macallan jeg endnu har smagt. (91)

Morten: Hvis der skal krones en konge af Speyside, så må det blive Macallan. For det er virkelig kræs, der kommer fra tønderne hos Macallan. Næse er en fin kombination af karamel og overmodne blommer. Smagen har en god garvesyre i finishen. (89)

Smagning 12

Anders: Aahh! Macallan 18 er en whisky, der er lige som jeg foretrækker mine kvinder...mørk og rund og dejlig og velduftende og sød. Som en kombination af en Highland Park og en gammel Springbank, hvis man kan forestille sig det - og det er jo ikke så dårligt. Den er tyktflydende i det, er den, og ligger virkelig massivt på tunge og gane. En dejlig drik. (91)

Jens: Mine damer og herrer. Jeg har gjort verdens bedste whiskykøb intet mindre! 400 kroner kostede denne flaske mig, og for dette køb vil der sidde et stort fedt smil i mit fjæs resten af mit liv, som de bliver nødt til at mejsle af mig når jeg dør. Super-sherryet Speyside med mørk træsmag der næsten efterlader splinter i halsen i en barsk komprimeret dram med cigarrøg i finishen. Og supercool og mørk ser den ud. Guf! (88)

Morten: Endnu en god whisky i aftenens smagning, som virkelig har løftet sig her i opløbet. Macallans 18 års udgave dufter sødt og godt uden at jeg kan komme det nærmere, men det behøver heller ikke altid med gode ting. Der er meget træ i smagen med toner af malt. En rigtig god præstation af Macallan. (89)

Hvad synes du om Macallan 1981 (18 år)?:

blog comments powered by Disqus