Rating Gennemsnit 74.0000
Max Rating 77
Min Rating 69
Springbank C.V.
Samtlige noter

Springbanks billigste aftapning er også klart den dårligste fra Campbeltown-destilleriet. Er for nylig blevet taget af Springbank-programmet.

Smagning 12

Anders: Springbank CV'en kom i KWP's første officielle 5 centiliters flaske. Morten stak næsen i den, og sagde straks chokolademousse - og den køber jeg med det samme. Derefter fanger jeg endelig lidt af den kokosnød, som man altid snakker om når talen falder på Springbank destilleriet. Til gengæld er CV'en skrap og næsten terpentinagtig i smagen. Springbank CV er kke det vilde sus, og jeg er dybt taknemmelig for, at mit gnier-gen afholdt mig fra at investere i en hel flaske... (77)

Jens: Fy for den lede! Af en eller anden grund har ellers fænomenale Springbank besluttet sig for at sælge en version af sin whisky, der mest af alt smager af noget der dur til at fjerne neglelak, afsyre møbler og rense pensler i. Som et spøgelse fra en fjern Campbeltown-fortid hvor whiskyen blev hældt på sildetønder i jagten på en hurtig forbudstidsprofit minder C.V. aftapningen os om at et godt destillerinavn alene ikke gør en god whisky. 69 point og det er højt sat! (69)

Morten: Springbank er et af de absolut bedste destillerier i Skotland og jeg havde, indtil jeg smagte denne særlige C.V. udgave, en nærmest religiøs tro på at der bare ikke kunne laves dårlig whisky på dette destilleri, men jeg blev sørme klogere. Springbank C.V. har chokolademousse og litt appelsinskal i næsen og har en meget lys farve. Meget kedelig og upersonlig i smagen, der kun kan beskrives som en skarp malt der hurtig forsviwder i en noget sprittet damp uden eftersmag. Godt for Anders at det kun var 5 cl. i den flaske han havde købt til lejligheden. (76)

Hvad synes du om Springbank C.V.?:

blog comments powered by Disqus