Rating Gennemsnit 83.6667
Max Rating 86
Min Rating 80
Highland Park 12 år
Samtlige noter

12 års single malt fra Highland Park er et af de bedste pris/kvalitet whiskykøb man finder. Tit fås denne lyngtørvede salte sag for under 300 kroner, og DET er billigt.

Smagning 6

Anders: Highland Park er jo en af de whiskyer, som jeg ville forelske mig håbløst i, hvis den var en kvinde. Mørk, sød og sexet. Men jeg ER nu nok mest vild med storesøsteren, den 18 år gamle bombe, der står hjemme i mit skab. 12 års whiskyen er en smule for ung og skarp til min smag. (80)

Jens: Oprindelig indkøbt til KWP II som killer applikationswhiskyen, der skulle jorde dem alle. Og jeg har da også været rigtig, rigtig glad for min lille buttede orkney-whisky. Dens salte og meget sprøde sødhed er unik blandt whiskyer, men denne aften ville den ikke rigtig lukke op for posen. Hvor var dens sædvanlige lyng-smag henne? Alligevel vil jeg anbefale alle at eje og elske en Higland Park. (85)

Morten: Der er noget særligt over denne nordlige malt, og det er ikke kun den søde buttede flaske med den enorme prop. Highland Park dufter sødt af overmodne halvrådne æbler. Smagen er en god blanding af malt og træ, som virker meget straight. Highland Park holder!!! (86)

Smagning 2

Anders: Highland Park var endnu et nyt møde. Denne Skotlands nordligste whisky strøg lige ind på en tredjeplads på grund af sin meget behagelige karakter. Ligesom Springbank ikke så mange sære nuancer, men en rund og rar smag, der ligger godt i ganen. (ingen rating)

Jens: Mine forhåbninger om sejr denne aften hang på skuldrene af nyindkøbte Highland Parks buttede flaske. Denne Orkney-whisky er noget for sig selv, med en vidunderlig syrlig sødme, der kontrasteres af en god salt smag, når man skyller en slurk rund i munden. Det hele er pakket ind i en god rund fyldighed, der placerer den som en sikker nummer to i aftenens felt. (ingen rating)

Morten: Jens havde inden aftens smagning snakket meget om nyindkøbte Highland Park. Jeg blev imidlertid ikke specielt imponeret over whiskyen. Den smager bestemt meget godt og har spændende nuancer i smagen, men den skuffede lidt efter Jens’ rosende oplæg. En flot sjetteplads fra mig til Highland Park. (ingen rating)

Hvad synes du om Highland Park 12 år?:

blog comments powered by Disqus