Rating Gennemsnit 75.6667
Max Rating 78
Min Rating 74
Balvenie 10 år (Founders Reserve)
Samtlige noter

Balvenie's 10 års founders reserve er grundstenen i Balvenies single malt linje, men ikke den mest interessante.

Smagning 6

Anders: En frisk, grøn frugt i næsen får tænderne til at løbe i vand, da jeg første gang løfter glasset. Men Balvenie skuffer. Den har en lidt bitter smag, der ikke anstrenger sig for at glæde mine smagsløg, og selvom enkelhed ofte er en dyd, så er Balvenie simpelthen FOR enkel. Den ender som en hendøende, svag glød på tungen uden at have givet mig den store oplevelse. (75)

Jens: Balvenie er rigtig blød og lækker som drikkewhisky, helstøbt og afslappet. Et godt valg at byde gæster med jomfruelige ganer. Men den mangler lidt sådan i karakter. Den skiller sig ikke rigtig ud i mængden, og derfor egner den sig måske ikke rigtig til at sidde og whisky-nørde den over. Måske derfor den endte i bund hos mig i denne smagning. (78)

Morten: Balvenie var umiddelbart et af mine kære børn i aften, fordi jeg lige have fået den af en veninde fra Skotland. Den dufter præcis som at stikke næsen i en nyåbnet dåse med syltede pærer uden at være ligeså tung. Smagen er enkel med et strejf af bark, men bliver hurtigt lidt kedelig. (74)

Hvad synes du om Balvenie 10 år (Founders Reserve)?:

blog comments powered by Disqus