Rating Gennemsnit 90.0000
Max Rating 92
Min Rating 87
Springbank 12, cask 55.3 vol
Samtlige noter

Den nye Springbank 12 års. Her i den efter sigende bedste af aftapningerne, der varierer i procent.

Smagning 25

Anders: Klassisk Springbanket sherrysødme i smagen. Men de 55 procent river godt i næsehårene, så det er ikke bare slik og sukker... Der er dog, på trods af spritters voldsomme attak, en bølge af sødhed også i smagen. Vand åbner den, og den smager faktisk rigtig godt. Har dog stadig svært ved at fastholde de enkelte toner. (87)

Jens: Let karameliseret sherry får mundvandet til at flyde forventningsfuldt, men spritten lurer dernede i dybet og indgyder respekt. I smagen er der kraftig sprit og peppery sherry der danser med lidt lakrids og vinøse overtoner og ædelt sandeltræ. På eftersmagen fades der ud i det vinøse og endnu mere dejlig mild lakrids. MEGET skøn. (91)

Morten: Jeg har glædet mig meget til at smage denne malt, som jeg er blevet anbefalet af forummet hos Whiskynyt. Duften er itens af sherrysødme i klassisk Spring Bank stil. Kombineret med blomme og marcipan. Smagen er fuld af nødder kombineret med sherry i super balance. Virkelig forkælelse for ganen. Tak for en super anbefaling til forummet fra Whiskynyt. (92)

Hvad synes du om Springbank 12, cask 55.3 vol?:

blog comments powered by Disqus