Rating Gennemsnit 86.0000
Max Rating 87
Min Rating 85
Single Malt Whisky from the Isle of Arran
Samtlige noter

Aftappet fra en enkelt tønde hos Arran. Denne flaske er nummer 24. Holder en procent på 53.7. Hjemtaget af gruppe af danske entusiaster i 2011.

Smagning 25

Anders: Træ og sherry i sødmefuld næse. Dog også lidt sprittet, på en måde som gør det svært at fange flere noter. Eller også er jeg bare ude af form. Fanget måske lidt af Jenses lakrids fra tidligere. Den er såmænd ganske drikværdig, men svært at sætte fingeren på. Med lidt vand fanger jeg faktisk lidt af den sære vingummi fra de gamle Lochranza-dage?! (85)

Jens: Med anbefalingen fra Toke på Google+ er vi tilbage i 98 oktan versionen af selvsamme Arran whisky. Her bliver de lyse toner klemt lidt af spritten. Voldsomt med så let en whisky i cask, hvor spritten dominerer ved take-off, men efterhånden cruiser der noget rosenvand og akacie-honning frem på en creamy skøn malt-slæde. Kvalivare. (87)

Morten: Let abrikos kombineret med vingummisødme i næsen. Overraskende let og rund i smagen, nærmest blomsteragtig. Imponerende når det er en cask strength whisky der holder 53,7% alkohol. Alt i alt en fin dram. Udmærket anbefaling Anders har fået der på Google+. (86)

Hvad synes du om Single Malt Whisky from the Isle of Arran?:

blog comments powered by Disqus