Rating Gennemsnit 92.3333
Max Rating 93
Min Rating 91
Macallan 10 år Cask Strength
Samtlige noter

En stærkt sherryet Macallan i den klassiske stil.

Smagning 25

Anders: Har virkeligt opbygget et heftigt forventningspres på den her efter sidste gang. Og den ser ikke ud til at skuffe. Meget kraftig rødbrun kulør og en duft der matcher. En tsunami af sherry-fond, kogt på malt, egetræ og klart kildevand. Og den smager cirka lige så godt. Ikke avanceret, men fuck, det er gennemdejligt. Kunne godt have den som øde-ø-whisky... (93)

Jens: Intens træet sherry-næse - ærefrygt! Smagen er ... HVORFOR gud gjorde du det her mod mig og lod Morten købe denne whisky og ikke mig!!!!!! Hvad har jeg gjort mod dig??????? Har jeg ikke altid ... sorry... nå ja. Det er Macallan som man ikke rigtig kan få det mere. Rich oloroso og træ og ååååååååååh. (92)

Morten: Super sherry, kamilleblomst og tørret frugt i næsen. Virkelig imødekommende. På tungen begynder en spændende rejse hen over nødder, sherry og malt i en skøn balance. Eftersmagen bliver bare ved. Den holder 100%. (93)

Smagning 24

Anders: Helt the-brun og rødlig i kuløren. Fantastisk farve. Den dufter af vin. Lidt skarp, måske, men det er jo også en CS... Fuck, den smager godt - helt springbangske sherryfade, som baldrer igennem på tøndestærke noter. Træ, malt, sukker, farin i skøn forening. Man bliver helt glad indeni. Men samtidig ærgerlig, fordi det er Mortens flaske og ikke éns egen... (92)

Jens: Dufter dejligt med intens sherry. Det er old school good stuff fra dengang whisky havde flavour fra Jerez. Smagen er intens og monsterkoncentreret med ædelt træ og vinøse toner, mens den intense alkohol fungerer som utrættelig indpisker. Jeg lægger mig fladt på maven. (91)

Morten: Den har en fantastisk indbydende farve som mørk rav. Dufter rundt og sødt af karamel og kanel. Smagen er en heftig forvandlingskugle af sherry og vanilje. Denne her whisky smager bare som en drøm. (93)

Hvad synes du om Macallan 10 år Cask Strength?:

blog comments powered by Disqus