Rating Gennemsnit 79.4000
Max Rating 88
Min Rating 71
Macallan 14 år - Port Finish
Samtlige noter

Destilleret i 1993 og aftappet i 2007. Aftappet ved 46%. Gave til Morten da han stoppede i Telmore

Smagning 25

Anders: Duften siger Speyside. Masser af malt og sødme. Farven ikke dybmørk, men heller ikke Lowland-lys, så... Det er sgu en spændende smag, med nødder og mælkechokolade. Utroligt dejlig og lækker at drikke. Gætter pludselig ovre i Springbank. Men ellers mest i noget Glenlivet-agtigt. 88 Og så viste det sig altså at være en Macallan Port Wood Finish, som vi sidste gang trashede. Mystisk. Den er jo god!? (88)

Jens: Mortens blinde... Jeg tror det er Speyside på næsen. Frugtig og blomstrende med en lurende karamellisk ting. Meget spændende med lidt nøddeagtig og lys chokolade i smagen. Benromach 12 års bliver mit skud. (86)

Smagning 22

Anders: Det er i hvert fald ikke en Port Wood finish...var jeg lige ved at sige, med henvisning til et klassisk smagnings-faux pas. Men det ER portvinsfad der rammer næsen solidt fra første hug, og ikke umiddelbart så meget andet. Gad vide hvor mange af de 14 år som har været på port-træ? Mindre port og meget mere maltet byg i smagen. Lidt kedelig - eller bare straight up single malt, hvis man vil være venlig. (71)

Jens: Lidt tynd tud for en Macallan. Lidt sherry i kanten af duften. Men lidt svedsket duft afslører port wood finishen. Meget skarp på tungen med tungt træet malt. Lidt for sprittet til mig i dag. (76)

Morten: En rund duft af portvin og svesker møder ens næse når der duftes til denne dram. Overraskende mild nærmest anonym i samgen i forhold til næsen. Har en god balance og mild maltet smag. Som whiskyens svar på Corona. Lidt skuffende i forhold til mine forventninger. (76)

Hvad synes du om Macallan 14 år - Port Finish?:

blog comments powered by Disqus