Rating Gennemsnit 83.3333
Max Rating 88
Min Rating 78
Ben Nevis 26 år
Samtlige noter

En cask strength på 51,5 spritvolumen lukkede feltet i Kjær og Sommerfeldt til smagning med Jim Murray.

Smagning 20

Anders: Aftenens gammelfar, den 26-årige Ben Nevis fra højlandet kom i en tønde-styrket udgave, og det var nok det der skulle til for at råbe de efterhånden godt lammede ganer op. Den 11. whisky i række til en smagning skal altid lige gøre det ekstra for at få opmærksomhed. Men det klarede Ben Nevis i fin stil. Stærk sødme, små hints af rosiner og en anstændig eftersmag bragte Ben Nevis tæt på opløbet uden dog at række til en medalje. (84)

Jens: Den sidste dram for denne gang, var nok aftenens kedeligste. Der var en tydelig træsmag, men på den gode måde, der balancerede en let flygtig sødme, der dog i denne cask version var holdt rigeligt fyrig af de høje spritprocenter. Ben Nevis er klar set bedre. (78)

Morten: Efter den store whiskyens vendensomsejling under havet, er det nu helt rart at havne tilbage på Skotlands højeste bjerg, nyde duften af højlandet og den velkendte maltsmag. Lur mig om der ikke er noget bourbon i næsen, men det kan skyldes eftervirkningen af den foregående bourbon dram og det faktum at jeg nu er i gang med min dram nummer 11. (88)

Hvad synes du om Ben Nevis 26 år?:

blog comments powered by Disqus