Rating Gennemsnit 89.6667
Max Rating 96
Min Rating 85
Bowmore 17 år
Samtlige noter

Bowmore 17 år betegnes af mange som den klassiske Bowmore aftapning. Og god... det er den i hvert fald.

Smagning 20

Anders: Bowmore 17 var den sædvanlige gammelkendte Bowmore, med medicin, tørv, salt og så videre. Jeg synes dog, at sødmen var mere fremtrædende i smagen end den plejer, og eftersmagen var på det nærmeste ikke-eksisterende. Trist nok. Trods denne mangel holder Bowmore dog som altid hele vejen ned i glasset og tilbage igen med sin drengede charme og særegne karakter. (85)

Jens: Ooooh at sætte tuden i denne superklassiske 17 års Bowmore. Salt og frugtige estere danser med tørv og rabarber. Og sødmen i smagen der komplekst ivæves tørvenoter og den klassiske let kolde tone af noget medicinsk som ibor enhver god Bowmore. Ikke så lang finish - men så kan man jo bare drikke igen. (88)

Morten: Bowmore er godt på vej til at blive mit favorit destilleri på Islay, for jeg har efterhånden smagt mange gode whiskyer her fra. Der synes heller ikke at være nogle svipsere, som f.eks. Springbank har det med deres c.v. og 10 års aftapning. Denne Bowmore dram rummer røg, sødme og frugt i det samme glas. Eftersmagen er kort, men præcis hvilket giver whiskyen en god balance og karakter. Aftenens bedste. (96)

Hvad synes du om Bowmore 17 år?:

blog comments powered by Disqus