Nikka Whisky
Region: Japan

Nikka all malt

Nikka er et Japansk foretagende, baseret i Tokyo, men med bred vifte af aktiviteter. Blandt andet ejer de Yoichi destillleriet og Ben Nevis i Skotland.


Nikka all malt
Type: Vatted Malt
Indkøbspris: 250 kr.
Alder: 6
Rating: 77 ved smagning 24

Lavet af en blanding af malts, blandt andet noget malt destilleriet på en coffey still, der typisk bruges til produktion af grain whisky til blends.

Noter fra smagning 24

Anders: Der er støvet malt i næsen, og det dufter lidt af gammelt bibliotek. Og mystisk nok af smeltet supermarkedsis. Til gengæld er den meget anonym i smagen, dog med lidt chokolade bagerst. Smager som den klassiske blend, der ikke har ændret sig om 25 år. (80)

Jens: Maltwhisky med lidt puddersukker. Let sprittet. Okay EKSTREMT drikkelig. Smager fint. Men er ikke super interessant. Dejlig dog. Men ikke stor whiskykunst. Sådan en mere mellow version af Johnny Walker Black Label. Det er jo sådan set også okay. (79)

Morten: Noget afdæmpet og mild duft. Nok præget af at vi lige har været igennem en Laphroaig. Meget anonym i smagen, næsten som at stikke tungen ud af vinduet. Endda uden eftersmag. (72)

Samtlige noter til Nikka all malt.